Recept

Tagliatelle met peultjes, erwtjes en citroengras

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met extra citroen. 

bereiding
  1. 1

    Blancheer de peultjes 5 minuten in gezouten water. Voeg na 3 minuten de erwtjes toe.

  2. 2

    Mix de eidooier glad met de room en de geraspte parmezaan. Kruid met peper en een snuifje zout. Rasp er de citroenschil bij en voeg het sap van 1/2 citroen toe. Meng goed. Breng de citroensaus op een zacht vuur aan de kook.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en meng samen met de geblancheerde groenten en 2 eetlepels gesmolten boter onder de saus. Schep de pasta in de borden en werk af met de geroosterde pijnboompitten en het basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle met peultjes, erwtjes en citroengras

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!