Recept

Pasta met erwtjes, tuinbonen en citroen-sojasausje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een fris citrus-botersausje maakt deze vegetarische pasta met groene groenten helemaal af.

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Blancheer de erwtjes en de tuinbonen 2 minuten. Giet af en laat schrikken onder stromend koud water.

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook. Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Fruit de knoflook in olijfolie en voeg de spinazie toe. Stoof even aan.

  4. 4

    Rasp de schil van de citroenen, pers de vruchten uit. Meng het citroensap en de -schil met enkele druppeltjes yuzusap. Laat de boter smelten, voeg de sojasaus en het citrussap toe. Hak alle verse kruiden fijn en meng onder de boter. Rooster de cashewnoten in een pan zonder vetstof en hak grof.

  5. 5

    Meng de erwtjes en de bonen onder de pasta, voeg de spinazie toe en overgiet met de soja-citrusboter. Werk af met de noten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta met erwtjes, tuinbonen en citroen-sojasausje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!