Recept

Roggebrood met Midden-Oosterse eiersalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze gezonde broodjes eiersalade met een twist moet je proberen! De resterende tuin- en waterkers kun je twee dagen in de koelkast bewaren met de steeltjes in water. 

bereiding
  1. 1

    Prak de hardgekookte eieren met een vork. Roer er de plattekaas en de dukkah door. Pel de rode ui en snij ‘m in fijne ringen.

  2. 2

    Rooster de sneetjes brood. Beleg 2 sneetjes met de uiringen, de eiersalade en de tuinkers.

  3. 3

    Leg op de andere sneetjes de waterkers en leg de sneetjes op elkaar om te serveren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Roggebrood met Midden-Oosterse eiersalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Prak de hardgekookte eieren met een vork. Roer er de plattekaas en de dukkah door. Pel de rode ui en snij ‘m in fijne ringen.

  2. 2

    Rooster de sneetjes brood. Beleg 2 sneetjes met de uiringen, de eiersalade en de tuinkers.

  3. 3

    Leg op de andere sneetjes de waterkers en leg de sneetjes op elkaar om te serveren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!