Recept

Bruschetta met geitenkaas en gepofte druiven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker simpel hapje voor je (kerst)feestje!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Besprenkel de druiven met de balsamicoazijn en de olijfolie en leg er 3 takjes tijm bij. Kruid met peper en zout. Gaar ze 20 minuten in de oven of tot het vel van de druiven licht begint te barsten.

  2. 2

    Rooster vervolgens de plakjes stokbrood 6 à 8 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Laat de broodjes even afkoelen.

  3. 3

    Pel de knoflook. Wrijf met het knoflookteentje over de broodjes. Besmeer ze met de geitenkaas en leg er de gepofte druiven op. Werk af met de extra verse tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bruschetta met geitenkaas en gepofte druiven
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Besprenkel de druiven met de balsamicoazijn en de olijfolie en leg er 3 takjes tijm bij. Kruid met peper en zout. Gaar ze 20 minuten in de oven of tot het vel van de druiven licht begint te barsten.

  2. 2

    Rooster vervolgens de plakjes stokbrood 6 à 8 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Laat de broodjes even afkoelen.

  3. 3

    Pel de knoflook. Wrijf met het knoflookteentje over de broodjes. Besmeer ze met de geitenkaas en leg er de gepofte druiven op. Werk af met de extra verse tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!