Recept

Gepofte zoete aardappel met witloof en garnalen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Nú in het seizoen: ons heerlijk Belgisch grondwitloof. Laat je inspireren door dit heerlijke gerechtje. Tip: geen fan van zoete aardappel? Met gewone aardappelen is dit gerecht net zo lekker. Die moeten wel iets langer garen, dus reken dan op 50 minuten oventijd.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 195°C. Boen de zoete aardappelen schoon en pof ze 35 à 40 minuten in de oven.

  2. 2

    Spoel het witloof en snij het in reepjes. Maak een inkeping in de aardappelen en vul ze met de zure room, het witloof en de grijze garnalen. Kruid met peper en zout en werk af met de fijngehakte bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gepofte zoete aardappel met witloof en garnalen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 195°C. Boen de zoete aardappelen schoon en pof ze 35 à 40 minuten in de oven.

  2. 2

    Spoel het witloof en snij het in reepjes. Maak een inkeping in de aardappelen en vul ze met de zure room, het witloof en de grijze garnalen. Kruid met peper en zout en werk af met de fijngehakte bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!