Worstenbroodjes met zureroomdip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Worstenbroodjes met zureroomdip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze feestelijke worstenbroodjes vallen in de smaak bij jong en oud.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Bak de merguezworstjes goudbruin in een pan met wat olijfolie, maar bak ze niet helemaal gaar. Laat ze afkoelen.

  2. 2

    Snij 8 repen van 15 cm van de rol bladerdeeg. Snij de worstjes in even brede stukken als de repen bladerdeeg. Leg een worstje op elke reep en rol de reepjes op. Bestrijk de broodjes met de eidooier, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Hak de muntblaadjes fijn. Meng de zure room met de geraspte citroenschil, de munt en het gerookt paprikapoeder en en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de worstenbroodjes warm, lauw of koud met de zureroomdip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Bak de merguezworstjes goudbruin in een pan met wat olijfolie, maar bak ze niet helemaal gaar. Laat ze afkoelen.

  2. 2

    Snij 8 repen van 15 cm van de rol bladerdeeg. Snij de worstjes in even brede stukken als de repen bladerdeeg. Leg een worstje op elke reep en rol de reepjes op. Bestrijk de broodjes met de eidooier, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Hak de muntblaadjes fijn. Meng de zure room met de geraspte citroenschil, de munt en het gerookt paprikapoeder en en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de worstenbroodjes warm, lauw of koud met de zureroomdip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.