Recept

Romige andijviestoemp met zongedroogde tomaatjes en geroosterde pijnboompitten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze stoemp à la Sandra Bekkari is budgetvriendelijk, snel klaar en diepvriesproof. Lekker met krokant gebakken halloumi.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Snij de zongedroogde tomaatjes klein. Maak de andijvie schoon en snij ze fijn.

  2. 2

    Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Zet opnieuw op het vuur en meng er de andijvie, de mascarpone en de tomaatjes onder. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schep de puree in een schaal of kom. Druppel er nog wat olijfolie over en bestrooi met de pijnboompitten. Werk af met het basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Romige andijviestoemp met zongedroogde tomaatjes en geroosterde pijnboompitten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Snij de zongedroogde tomaatjes klein. Maak de andijvie schoon en snij ze fijn.

  2. 2

    Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Zet opnieuw op het vuur en meng er de andijvie, de mascarpone en de tomaatjes onder. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schep de puree in een schaal of kom. Druppel er nog wat olijfolie over en bestrooi met de pijnboompitten. Werk af met het basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!