Recept

Pompoenlasagne met kalfsgehakt en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lasagne met pompoen? Ja hoor, het is overheerlijk! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de sjalot. Schil de courgette en snij ze in kleine blokjes. Fruit de sjalot aan in olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul.

  2. 2

    Voeg de blokjes courgette toe en roerbak verder. Kruid met de oregano, peper en zout. Voeg de mascarpone en de witte wijn toe. Laat wat inkoken.

  3. 3

    Schil de pompoen en verwijder de pitten. Snij de pompoen in fijne plakjes. Snij het bolletje mozzarella in plakjes.

  4. 4

    Beboter een ovenschaal. Leg onderaan een laagje lasagnevellen en leg er dan mozzarellaplakjes, plakjes pompoen en gehaktsaus op. Herhaal tot de schotel gevuld is.

  5. 5

    Strooi er de geraspte mozzarella over en gaar de lasagne 35 tot 45 minuten in de oven. Werk af met verse oregano.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pompoenlasagne met kalfsgehakt en mozzarella

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!