Pappardelle met worst, mozzarella en andijvie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pappardelle met worst, mozzarella en andijvie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zalige pasta met een vleugje zomer!

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta al dente in lichtgezouten water. Maak de andijvie schoon en snipper ‘m fijn. Pel en snipper de ui en de knoflook.

  2. 2

    Verhit 1 eetlepel olijfolie in een kookpot en stoof de andijvie aan samen met de ui en de knoflook. Voeg er de room en de bouillonblokjes aan toe en laat 5 minuten zacht sudderen. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verhit 1 eetlepel olijfolie in een braadpan en bak de chipolata’s goudbruin. Snij de chipolata’s in stukjes. Doe de pasta in een schaal en meng er de andijviesaus onder. Verdeel de stukjes worst over de pasta en scheur er de mozzarella bij. Kruid met peper en zout en werk af met de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta al dente in lichtgezouten water. Maak de andijvie schoon en snipper ‘m fijn. Pel en snipper de ui en de knoflook.

  2. 2

    Verhit 1 eetlepel olijfolie in een kookpot en stoof de andijvie aan samen met de ui en de knoflook. Voeg er de room en de bouillonblokjes aan toe en laat 5 minuten zacht sudderen. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verhit 1 eetlepel olijfolie in een braadpan en bak de chipolata’s goudbruin. Snij de chipolata’s in stukjes. Doe de pasta in een schaal en meng er de andijviesaus onder. Verdeel de stukjes worst over de pasta en scheur er de mozzarella bij. Kruid met peper en zout en werk af met de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.