Tomaten met zalm en spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tomaten met zalm en spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tomaat + vis = heerlijk

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de spinazie. Laat ‘m in delen slinken in olijfolie en kruid met peper en zout. Knijp er zoveel mogelijk vocht uit en snij ‘m fijn.

  2. 2

    Meng de zalm met de ui, de knoflook, de spinazie, de peterselie, de kappertjes, het paneermeel en een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Spoel de tomaten, snij er de hoedjes af en hol ze uit. Dep ze droog met keukenpapier. Vul ze royaal met het zalmmengsel, zet ze in een ingevette ovenschaal en druppel er nog wat olie over. Bak ze 35 minuten in de oven.

  4. 4

    Werk de tomaten voor het serveren af met de kervelblaadjes en peper van de molen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de spinazie. Laat ‘m in delen slinken in olijfolie en kruid met peper en zout. Knijp er zoveel mogelijk vocht uit en snij ‘m fijn.

  2. 2

    Meng de zalm met de ui, de knoflook, de spinazie, de peterselie, de kappertjes, het paneermeel en een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Spoel de tomaten, snij er de hoedjes af en hol ze uit. Dep ze droog met keukenpapier. Vul ze royaal met het zalmmengsel, zet ze in een ingevette ovenschaal en druppel er nog wat olie over. Bak ze 35 minuten in de oven.

  4. 4

    Werk de tomaten voor het serveren af met de kervelblaadjes en peper van de molen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.