Recept

Bruschetta's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassiek Italiaans hapje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C met de grillstand aan. Pel de knoflook, snij ’m doormidden en wrijf er de sneetjes brood mee in.

  2. 2

    Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat, kruid met peper en zout en besprenkel met wat olijfolie. Rooster ze 10 minuten in de oven.

  3. 3

    Mix alle ingrediënten behalve de oregano voor de tapenade grof in een keukenrobot (of met een staafmixer).

  4. 4

    Spoel de perzik en snij ze in schijfjes. Gril ze in een grillpan met 1 eetlepel olijfolie.

  5. 5

    Haal de bruschetta’s uit de oven. Bestrijk de helft van de bruschetta ’s met tapenade en werk af met de verse oregano. Bestrijk de overige bruschetta’s met ricotta en leg er telkens een schijfje perzik op. Kruid met peper en zout en besprenkel met wat olijfolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bruschetta's

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!