Recept

Pastasalade met gerookte forel en mango

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Redactrice Natalie: “Mijn supersnel-klaar-tip: kook de eieren samen met de pasta.” 

bereiding
  1. 1

    Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpak­king. Voeg de laatste 10 minuten de eieren toe. Giet af en spoel zowel de pasta als de eieren goed met koud water. Pel en halveer de eieren.

  2. 2

    Maak de dressing. Meng de peterselie met de olijfolie, de kappertjes, het citroensap, de geraspte citroenschil en de honing. Kruid met peper en zout. Lepel de helft van de dressing onder de penne.

  3. 3

    Maak de boontjes schoon en blancheer ze in lichtgezou­ten water. Giet ze af en spoel ze onder koud water. Snij ze in schuine stukken. Schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in partjes. Maak de lente­-uitjes schoon en snipper ze fijn.

  4. 4

    Meng de boontjes, de lente-­ui en de mango onder de pastasalade en werk af met de gerookte forel, een hard­ gekookt eitje en de rucola. Lepel er nog een klein beetje dressing bij en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastasalade met gerookte forel en mango

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!