Heilbot met tomaat en olijven
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Heilbot met tomaat en olijven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Originele visschotel

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Spoel de tomaatjes. Snij de aardappelen in plakjes. Dep de vis droog en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk een ovenschaal met olie en schik er de aardappelen in. Overgiet met de wijn en kruid met peper en zout. Verdeel er de vis, tomaten en olijven over. Bedruppel met olie en kruid opnieuw met peper en zout.

  4. 4

    Zet 20 minuten in de oven. Werk af met blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Spoel de tomaatjes. Snij de aardappelen in plakjes. Dep de vis droog en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk een ovenschaal met olie en schik er de aardappelen in. Overgiet met de wijn en kruid met peper en zout. Verdeel er de vis, tomaten en olijven over. Bedruppel met olie en kruid opnieuw met peper en zout.

  4. 4

    Zet 20 minuten in de oven. Werk af met blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.