Tomaat garnaal (gepimpt)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tomaat garnaal (gepimpt)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassieker met een twist.

bereiding
  1. 1

    Laat de krab uitlekken. Kook de eieren 10 minuten en laat ze afkoelen in koud water. Pel de eieren en snij ze in partjes.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de Gimber en het paprikapoeder.

  3. 3

    Spoel de tomaten en snij ze in plakjes of grove stukken. Halveer de citroen en snij 1 helft in heel fijne partjes.

  4. 4

    Hak de peterselie fijn tot je 1 volle eetlepel hebt. Meng de tomaten met de peterselie, het sap van ½ citroen, de rivierkreeftjes, de garnalen en de krab. Breng op smaak met peper en een beetje zout.

  5. 5

    Spoel de Romeinse sla en haal er de blaadjes af. Leg de slablaadjes op een bord, beleg ze met de tomaten-vismengeling en werk af met de partjes ei, de partjes citroen en de mayonaise.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de krab uitlekken. Kook de eieren 10 minuten en laat ze afkoelen in koud water. Pel de eieren en snij ze in partjes.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de Gimber en het paprikapoeder.

  3. 3

    Spoel de tomaten en snij ze in plakjes of grove stukken. Halveer de citroen en snij 1 helft in heel fijne partjes.

  4. 4

    Hak de peterselie fijn tot je 1 volle eetlepel hebt. Meng de tomaten met de peterselie, het sap van ½ citroen, de rivierkreeftjes, de garnalen en de krab. Breng op smaak met peper en een beetje zout.

  5. 5

    Spoel de Romeinse sla en haal er de blaadjes af. Leg de slablaadjes op een bord, beleg ze met de tomaten-vismengeling en werk af met de partjes ei, de partjes citroen en de mayonaise.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.