Recept

Gegrilde halloumi met kleurrijke tomatensalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze salade à la Pascale Naessens maak je in een kwartiertje! 

bereiding
  1. 1

    Snij de halloumi in plakjes en gril ze goudbruin in een grillpan.

  2. 2

    Spoel de tomaten. Halveer de kerstomaatjes en snij de grote tomaten in plakjes. Schik ze op een grote schaal. Leg er de gegrilde halloumi en de zongedroogde tomaatjes tussen. Bestrooi met de kappertjes.

  3. 3

    Pel en snipper de rode ui. Spoel het basilicum. Maak een dressing van de balsamicoazijn, het limoensap en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Meng er de rode ui onder. Giet de dressing over de salade en werk af met de pitjes en zaadjes en het basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde halloumi met kleurrijke tomatensalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!