Romige linguine met gerookte zalm en erwten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Romige linguine met gerookte zalm en erwten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze pasta is klaar in 20 minuten! 

bereiding
  1. 1

    Spoel de courgettes en verwerk de groente met een spiralizer tot sliertjes. Pel en snipper de sjalot. Fruit ’m aan in olijfolie. Voeg de courgetteslierten toe en roerbak enkele minuten.

  2. 2

    Kook de linguine volgens de instructies op de verpakking, laat de erwten de laatste minuut meekoken. Giet de pasta en de erwten af en bewaar een kopje van het kookwater.

  3. 3

    Doe het kookwater samen met de kruidenkaas bij de sliertjes courgette in de pan en roer los tot een smeuïge saus. Voeg de linguine en de erwten toe en meng voorzichtig. Breng op smaak met citroensap, de geraspte schil en peper en zout.

  4. 4

    Snij de gerookte zalm in reepjes. Verdeel de pasta over de borden en werk af met de gerookte zalm en eventueel een handvol basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de courgettes en verwerk de groente met een spiralizer tot sliertjes. Pel en snipper de sjalot. Fruit ’m aan in olijfolie. Voeg de courgetteslierten toe en roerbak enkele minuten.

  2. 2

    Kook de linguine volgens de instructies op de verpakking, laat de erwten de laatste minuut meekoken. Giet de pasta en de erwten af en bewaar een kopje van het kookwater.

  3. 3

    Doe het kookwater samen met de kruidenkaas bij de sliertjes courgette in de pan en roer los tot een smeuïge saus. Voeg de linguine en de erwten toe en meng voorzichtig. Breng op smaak met citroensap, de geraspte schil en peper en zout.

  4. 4

    Snij de gerookte zalm in reepjes. Verdeel de pasta over de borden en werk af met de gerookte zalm en eventueel een handvol basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.