Recept

Frittata met broccoli, zoete aardappel en gehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze zalige frittata met broccoli, zoete aardappel en gehakt is glutenvrij. Maar let op: gehakt is niet per definitie glutenvrij: de kruiden of bewaarmiddelen kunnen gluten bevatten. Kijk dus zeker even de ingrediënten na.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de tomaten en snij ze in plakjes. Snij de broccoli in roosjes. Schil de zoete aardappel en snij ’m in blokjes. Blancheer de zoete aardappel en de broccoli samen 4 minuten in lichtgezouten water.

  2. 2

    Bak het gehakt rul in een droge koekenpan en kruid met het kerriepoeder, peper en zout.

  3. 3

    Klop de eieren los met de melk en de peterselie en kruid met peper en zout. Schep er de broccoli, de zoete aardappel en het gehakt onder.

  4. 4

    Vet de bakvorm (20 cm diameter) in met olijfolie en giet er het groente-gehaktmengsel in. Verdeel er de plakjes tomaat over en bestrooi met de geraspte mozzarella. Bak de taart 30 minuten in de oven. Werk af met enkele takjes kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Frittata met broccoli, zoete aardappel en gehakt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!