Recept

Orecchiette met gerookte zalm, veldsla en radijsjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook lekker: vervang de gewone radijsjes eens door witpuntradijsjes. Deze langwerpige radijsjes met onderaan een wit puntje zijn lekker pittig en zien er leuk uit op je bord. 

bereiding
  1. 1

    Spoel de veldsla en radijzen. Verwijder het loof van de radijzen en snij de radijzen doormidden.

  2. 2

    Kook de orecchiette volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en koel onder koud stromend water. Meng er de mierikswortelroom onder.

  3. 3

    Leg de pasta op een serveerschaal. Verdeel er de gerookte zalm, radijzen en veldsla over. Werk af met de dille. Kruid met peper en zout. Druppel er de olijfolie over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Orecchiette met gerookte zalm, veldsla en radijsjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!