Volkorenpasta met courgetteslierten en citroen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Volkorenpasta met courgetteslierten en citroen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze lentepasta maak je in een kwartiertje!

bereiding
  1. 1

    Spoel de courgettes en maak er met een brede dunschiller lange slierten van. Spoel de peterselie en hak grof. Pel en pers de knoflook.

  2. 2

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verhit de olijfolie in een braadpan en roerbak de courgetteslierten 5 minuten met de knoflook. Doe de helft van de citroenschil en de helft van het -sap bij de courgetteslierten. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Giet de pasta af en verdeel over de borden. Verdeel de courgetteslierten over de pasta en verdeel er de rest van de citroenschil en het -sap over. Werk af met de peterselie en de parmezaan. Breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de courgettes en maak er met een brede dunschiller lange slierten van. Spoel de peterselie en hak grof. Pel en pers de knoflook.

  2. 2

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verhit de olijfolie in een braadpan en roerbak de courgetteslierten 5 minuten met de knoflook. Doe de helft van de citroenschil en de helft van het -sap bij de courgetteslierten. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Giet de pasta af en verdeel over de borden. Verdeel de courgetteslierten over de pasta en verdeel er de rest van de citroenschil en het -sap over. Werk af met de peterselie en de parmezaan. Breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.