Spruitjessalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spruitjessalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker bijgerecht met spruitjes. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 195°C. Maak de spruitjes schoon en halveer ze. Leg ze op een bakplaat met bakpapier. Sprenkel er de olijfolie over en kruid met peper en zout. Rooster de spruitjes 25 minuten in de oven. Hak de amandelen grof.

  2. 2

    Maak de dressing. Pel de kno ook. Mix de knoflook en de bladpeterselie glad met de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Doe de geroosterde spruitjes in een schaal. Meng er de peterseliedressing onder. Verkruimel de fetakaas over de spruitjes en werk af met de gehakte amandelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 195°C. Maak de spruitjes schoon en halveer ze. Leg ze op een bakplaat met bakpapier. Sprenkel er de olijfolie over en kruid met peper en zout. Rooster de spruitjes 25 minuten in de oven. Hak de amandelen grof.

  2. 2

    Maak de dressing. Pel de kno ook. Mix de knoflook en de bladpeterselie glad met de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Doe de geroosterde spruitjes in een schaal. Meng er de peterseliedressing onder. Verkruimel de fetakaas over de spruitjes en werk af met de gehakte amandelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.