Frittata van pastinaak en pompoen met grijze garnalen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frittata van pastinaak en pompoen met grijze garnalen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk slank lunchgerecht volgens de methode van Sandra Bekkari.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Schil de pastinaken en pompoen en snij in gelijke blokjes van 3 cm. Verhit olijfolie in een ovenvaste pan en bak de blokjes pastinaak en pompoen gaar en goudbruin. Kruid met peper, zout en paprikapoeder. Hak de dragonblaadjes fijn.

  2. 2

    Klop de eieren los met de yoghurt en voeg de dragon toe. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Giet het eimengsel bij in de pan en laat enkele minuten bakken. Bak de frittata 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Meng de bladsla met wat citroensap en olijfolie. Kruid met peper en zout. Werk de frittata af met de garnalen en serveer warm, lauw of koud met het slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Schil de pastinaken en pompoen en snij in gelijke blokjes van 3 cm. Verhit olijfolie in een ovenvaste pan en bak de blokjes pastinaak en pompoen gaar en goudbruin. Kruid met peper, zout en paprikapoeder. Hak de dragonblaadjes fijn.

  2. 2

    Klop de eieren los met de yoghurt en voeg de dragon toe. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Giet het eimengsel bij in de pan en laat enkele minuten bakken. Bak de frittata 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Meng de bladsla met wat citroensap en olijfolie. Kruid met peper en zout. Werk de frittata af met de garnalen en serveer warm, lauw of koud met het slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.