Recept

Cannelloni met gehakt, spinazie en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke pastarolletjes met 'n smeuïge vulling.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en bak de spinazie even op.

  2. 2

    Pel de knoflook en de sjalot en snipper fijn. Stoof ze glazig in wat olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg de kruiden en de tomatenblokjes toe. Laat de zongedroogde tomaten goed uitlekken en mix fijn. Roer door de saus en laat 20 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Haal de kruiden uit de saus.

  3. 3

    Hak de spinazie grof en roer hem door de tomatensaus. Schep de stevige tomatensaus in een spuitzak en vul de cannellonipijpjes met de tomaten-spinaziesaus.

  4. 4

    Leg de cannelloni in een ingevette ovenschaal. Meng de geitenkaas met de geraspte kaas en de room en werk de schotel ermee af.

  5. 5

    Bak de cannelloni in 40 à 45 minuten gaar in de voorverwarmde oven. Serveer met wat rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cannelloni met gehakt, spinazie en geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!