Spaghetti met spinazie-ricottasaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaghetti met spinazie-ricottasaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een vegetarische pasta met een heerlijke, romige saus.

bereiding
  1. 1

    Pel de teentjes knoflook. Warm in een steelpannetje de room en de teentjes knoflook 5 minuten op en laat afkoelen in de pan.

  2. 2

    Pers de knoflook en roer die door de room. Rasp de schil van de citroenen. Meng 2 koffielepels citroenrasp met de ricotta, de knoflookroom en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Kook de spaghetti beetgaar, giet af en bewaar 2 eetlepels van het kookvocht. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en roerbak de spinazie 1 minuut. Kruid met peper en zout en voeg de 2 eetlepels kookvocht toe.

  4. 4

    Lepel de pasta en de ricotta in de pan en roer om. Breng verder op smaak met peper en zout en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de teentjes knoflook. Warm in een steelpannetje de room en de teentjes knoflook 5 minuten op en laat afkoelen in de pan.

  2. 2

    Pers de knoflook en roer die door de room. Rasp de schil van de citroenen. Meng 2 koffielepels citroenrasp met de ricotta, de knoflookroom en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Kook de spaghetti beetgaar, giet af en bewaar 2 eetlepels van het kookvocht. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en roerbak de spinazie 1 minuut. Kruid met peper en zout en voeg de 2 eetlepels kookvocht toe.

  4. 4

    Lepel de pasta en de ricotta in de pan en roer om. Breng verder op smaak met peper en zout en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.