Calzone met spinazie en drie kazen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Calzone met spinazie en drie kazen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mag er wat vlees bij? Voeg dan reepjes ham toe aan de vulling.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en stoof de spinazie 2 minuten met de knoflook. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Giet in een vergiet en laat uitlekken.

  2. 2

    Rasp de parmezaan en de fontinakaas. Trek de mozzarella in stukjes.

  3. 3

    Leg de rollen pizzadeeg open. Wrijf de ene helft van de vellen pizzadeeg in met de pesto en beleg met de spinazie, de tijm, de parmezaan, de mozzarella en de fontinakaas. Vouw dicht en duw de randen aan. Zet zo’n 10 à 12 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en stoof de spinazie 2 minuten met de knoflook. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Giet in een vergiet en laat uitlekken.

  2. 2

    Rasp de parmezaan en de fontinakaas. Trek de mozzarella in stukjes.

  3. 3

    Leg de rollen pizzadeeg open. Wrijf de ene helft van de vellen pizzadeeg in met de pesto en beleg met de spinazie, de tijm, de parmezaan, de mozzarella en de fontinakaas. Vouw dicht en duw de randen aan. Zet zo’n 10 à 12 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.