Tosti van notenbrood met brie en doyennépeer
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tosti van notenbrood met brie en doyennépeer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Je kunt deze tosti’s ook in de pan bakken. Reken dan op 3 tot 4 minuten per kant 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel en droog de peer. Snij de brie en de peer in jne plakjes. Beleg een boterham met enkele plakjes brie, leg daarboven de peer en wat blaadjes citroentijm. Kruid met peper en besprenkel met honing.

  2. 2

    Leg daarboven weer een plakje brie en sluit met een tweede boterham. Besmeer de bovenkant van de boterham met boter. Bak de tosti’s 10 minuten in de oven. Werk af met waterkers en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel en droog de peer. Snij de brie en de peer in jne plakjes. Beleg een boterham met enkele plakjes brie, leg daarboven de peer en wat blaadjes citroentijm. Kruid met peper en besprenkel met honing.

  2. 2

    Leg daarboven weer een plakje brie en sluit met een tweede boterham. Besmeer de bovenkant van de boterham met boter. Bak de tosti’s 10 minuten in de oven. Werk af met waterkers en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.