Recept

Zalmpannetje met spinazie en paprika-roomsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eenpansgerechten zijn erg makkelijk: je hebt maar één pan nodig, dus dat bespaart je alvast heel wat afwaswerk.  

bereiding
  1. 1

    Mix de gegrilde paprika glad met de room. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.

  2. 2

    Meng de tijm met de oregano, de cayennepeper en een snuifje zout. Kruid hiermee de zalmfilets. Bak ze in olijfolie aan beide kanten goudbruin. Schep de filets uit de pan.

  3. 3

    Roerbak de knoflook 1 minuut in de pan. Voeg de kerstomaatjes toe en bak nog 5 minuten verder. Doe er de spinazie in delen bij en laat slinken. Giet er het paprika-roommengsel bij en breng op een zacht vuur aan de kook.

  4. 4

    Leg de zalmfilets weer in de saus en laat 1 minuut doorwarmen. Werk af met het basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalmpannetje met spinazie en paprika-roomsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!