Geroosterd winterfruit met studentenhaver en munt
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterd winterfruit met studentenhaver en munt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kies je voor een fruitontbijt, dan heb je meteen twee porties fruit achter de kiezen. In de winter is een warm fruitontbijt pure verwennerij.  

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Spoel de appelen en de peren en snij ze met schil in vier. Verdeel de appelen, peren, veenbessen en frambozen over een ovenschaal. Schenk er eventueel wat honing naar smaak bij en bak het fruit 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Hak de studentenhaver grof. Spoel de munt en snipper ‘m jn.

  3. 3

    Haal het warme fruit uit de oven. Leg een lepel Griekse yoghurt op het fruit. Strooi er de studentenhaver en de munt over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Spoel de appelen en de peren en snij ze met schil in vier. Verdeel de appelen, peren, veenbessen en frambozen over een ovenschaal. Schenk er eventueel wat honing naar smaak bij en bak het fruit 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Hak de studentenhaver grof. Spoel de munt en snipper ‘m jn.

  3. 3

    Haal het warme fruit uit de oven. Leg een lepel Griekse yoghurt op het fruit. Strooi er de studentenhaver en de munt over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.