Italiaanse puree met parmezaan
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Italiaanse puree met parmezaan

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stamp de aardappelen fijn als ze nog warm zijn. Zo zullen ze de smaken beter opnemen en extra smeuïg zijn. Nog feestelijker: rasp er wat verse truffel over bij het opdienen.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in gelijke stukken. Kook de aardappelen gaar in gezouten water.

  2. 2

    Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Meng de parmezaan en de room onder de puree. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Pel en plet de knoflook. Smelt de boter in een pan en laat ze bruin kleuren. Voeg de knoflook toe.

  4. 4

    Doe de puree op een schaal en giet er de bruine boter over. Werk af met nog wat extra parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in gelijke stukken. Kook de aardappelen gaar in gezouten water.

  2. 2

    Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Meng de parmezaan en de room onder de puree. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Pel en plet de knoflook. Smelt de boter in een pan en laat ze bruin kleuren. Voeg de knoflook toe.

  4. 4

    Doe de puree op een schaal en giet er de bruine boter over. Werk af met nog wat extra parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.