Recept

Zalm met mousselinesaus en waterkers

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met gekookte krieltjes. 

bereiding
  1. 1

    Smelt boter en olijfolie in een grote pan. Dep de zalmfilets droog. Bak ze in de pan, ongeveer 2 minuten langs beide kanten. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Klop de eidooiers met het citroensap los in een pannetje. Klop het mengsel luchtig au bain-marie en voeg de boter in blokjes toe. Doe de room bij de saus. Breng op smaak met peper, zout, extra citroensap en bieslook.

  3. 3

    Spoel de waterkers en dep droog. Leg de stukken zalm op de borden, lepel er de mousseline rond en serveer met de waterkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalm met mousselinesaus en waterkers

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!