Ovenschotel met vergeten groenten en varkenskoteletje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ovenschotel met vergeten groenten en varkenskoteletje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wil je graag zelf pesto maken, neem dan zonnebloempitten in plaats van pijnboompitten, die zijn 50% goedkoper en net zo lekker. 

Dit recept maak je voor € 15 voor 4 personen, dus € 3,75 per persoon. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak alle groenten schoon en snij in hapklare stukken. Blancheer de spruitjes 3 minuten, giet af en laat schrikken onder ijskoud stromend water. Schik in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout. Duw er de takjes tijm en rozemarijn en de gepelde teentjes knoflook tussen. Rooster de groentjes 25 minuten in de hete oven.

  2. 2

    Verhit boter of olijfolie in een pan en bak de varkenskoteletjes goudbruin en krokant.

  3. 3

    Serveer de varkenskoteletjes bij de geroosterde vergeten groenten en werk af met een lepeltje pesto en enkele takjes rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak alle groenten schoon en snij in hapklare stukken. Blancheer de spruitjes 3 minuten, giet af en laat schrikken onder ijskoud stromend water. Schik in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout. Duw er de takjes tijm en rozemarijn en de gepelde teentjes knoflook tussen. Rooster de groentjes 25 minuten in de hete oven.

  2. 2

    Verhit boter of olijfolie in een pan en bak de varkenskoteletjes goudbruin en krokant.

  3. 3

    Serveer de varkenskoteletjes bij de geroosterde vergeten groenten en werk af met een lepeltje pesto en enkele takjes rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.