Recept

Lasagnerolletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassieke lasagne met een letterlijke twist.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de knoflook en de uien. Verhit olijfolie in een pan en bak de snippers glazig. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Kruid met peper en zout. Voeg de passata en de takjes tijm toe en laat 10 minuten sudderen op een zacht vuur.

  2. 2

    Neem een ovenschaal en vet in met olijfolie. Kook de lasagnevellen beetgaar in kokend water. Giet af en laat even schrikken in ijskoud water. Laat uitlekken op een schone theedoek.

  3. 3

    Giet een bodempje kant-en-klare kaassaus in de ovenschaal. Neem een vel lasagne, bestrijk met een dun laagje kaassaus en schep er een beetje bolognaisesaus op. Rol op en schik in de ovenschaal. Herhaal tot de lasagnevellen op zijn. Overgiet met wat kaassaus en bestrooi met de geraspte kaas. Schuif een halfuur in de oven.

  4. 4

    Werk af met enkele blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lasagnerolletjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!