Recept

Roerei met champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker roereitje à la Pascale Naessens. 

bereiding
  1. 1

    Maak de champignons schoon. Snij de grootste champignons in plakjes. Maak de paprika’s schoon en snij ze in reepjes. Pel en pers de knoflook.

  2. 2

    Roerbak de champignons 4 minuten in olijfolie. Voeg de knoflook en de paprikareepjes toe en bak 2 minuten mee. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Klop de eieren los. Voeg de peterselie toe en kruid met peper en zout. Roerbak het ei in wat olijfolie. Schep het roerei onder de groenten.

  4. 4

    Verdeel het roerei over de borden. Rasp er wat parmezaan over en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Roerei met champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Maak de champignons schoon. Snij de grootste champignons in plakjes. Maak de paprika’s schoon en snij ze in reepjes. Pel en pers de knoflook.

  2. 2

    Roerbak de champignons 4 minuten in olijfolie. Voeg de knoflook en de paprikareepjes toe en bak 2 minuten mee. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Klop de eieren los. Voeg de peterselie toe en kruid met peper en zout. Roerbak het ei in wat olijfolie. Schep het roerei onder de groenten.

  4. 4

    Verdeel het roerei over de borden. Rasp er wat parmezaan over en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!