Roerei met champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Roerei met champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker roereitje à la Pascale Naessens. 

bereiding
  1. 1

    Maak de champignons schoon. Snij de grootste champignons in plakjes. Maak de paprika’s schoon en snij ze in reepjes. Pel en pers de knoflook.

  2. 2

    Roerbak de champignons 4 minuten in olijfolie. Voeg de knoflook en de paprikareepjes toe en bak 2 minuten mee. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Klop de eieren los. Voeg de peterselie toe en kruid met peper en zout. Roerbak het ei in wat olijfolie. Schep het roerei onder de groenten.

  4. 4

    Verdeel het roerei over de borden. Rasp er wat parmezaan over en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de champignons schoon. Snij de grootste champignons in plakjes. Maak de paprika’s schoon en snij ze in reepjes. Pel en pers de knoflook.

  2. 2

    Roerbak de champignons 4 minuten in olijfolie. Voeg de knoflook en de paprikareepjes toe en bak 2 minuten mee. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Klop de eieren los. Voeg de peterselie toe en kruid met peper en zout. Roerbak het ei in wat olijfolie. Schep het roerei onder de groenten.

  4. 4

    Verdeel het roerei over de borden. Rasp er wat parmezaan over en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.