Knolseldersteak met een zachtgekookt eitje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Knolseldersteak met een zachtgekookt eitje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een gezond veggiegerecht à la Pascale Naessens. 

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en snij ‘m in plakken van 3 millimeter. Kruid met peper en zout en gril ze langs beide kanten goudbruin.

  2. 2

    Bak de oesterzwammen in olijfolie goudbruin. Kruid met peper en zout. Spoel en droog de veldsla.

  3. 3

    Kook de eitjes in 5 minuten halfzacht. Spoel ze daarna onder koud water en pel ze.

  4. 4

    Verdeel de knolseldersteaks over de borden. Leg er wat veldsla op en schep er de oesterzwammen over. Halveer de eitjes en leg telkens 2 gehalveerde eitje op de steak. Werk af met de sesamzaadjes en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en snij ‘m in plakken van 3 millimeter. Kruid met peper en zout en gril ze langs beide kanten goudbruin.

  2. 2

    Bak de oesterzwammen in olijfolie goudbruin. Kruid met peper en zout. Spoel en droog de veldsla.

  3. 3

    Kook de eitjes in 5 minuten halfzacht. Spoel ze daarna onder koud water en pel ze.

  4. 4

    Verdeel de knolseldersteaks over de borden. Leg er wat veldsla op en schep er de oesterzwammen over. Halveer de eitjes en leg telkens 2 gehalveerde eitje op de steak. Werk af met de sesamzaadjes en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.