Recept

Knolseldersteak met een zachtgekookt eitje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een gezond veggiegerecht à la Pascale Naessens. 

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en snij ‘m in plakken van 3 millimeter. Kruid met peper en zout en gril ze langs beide kanten goudbruin.

  2. 2

    Bak de oesterzwammen in olijfolie goudbruin. Kruid met peper en zout. Spoel en droog de veldsla.

  3. 3

    Kook de eitjes in 5 minuten halfzacht. Spoel ze daarna onder koud water en pel ze.

  4. 4

    Verdeel de knolseldersteaks over de borden. Leg er wat veldsla op en schep er de oesterzwammen over. Halveer de eitjes en leg telkens 2 gehalveerde eitje op de steak. Werk af met de sesamzaadjes en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Knolseldersteak met een zachtgekookt eitje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en snij ‘m in plakken van 3 millimeter. Kruid met peper en zout en gril ze langs beide kanten goudbruin.

  2. 2

    Bak de oesterzwammen in olijfolie goudbruin. Kruid met peper en zout. Spoel en droog de veldsla.

  3. 3

    Kook de eitjes in 5 minuten halfzacht. Spoel ze daarna onder koud water en pel ze.

  4. 4

    Verdeel de knolseldersteaks over de borden. Leg er wat veldsla op en schep er de oesterzwammen over. Halveer de eitjes en leg telkens 2 gehalveerde eitje op de steak. Werk af met de sesamzaadjes en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!