Recept

Knolseldersteak met een zachtgekookt eitje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een gezond veggiegerecht à la Pascale Naessens. 

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en snij ‘m in plakken van 3 millimeter. Kruid met peper en zout en gril ze langs beide kanten goudbruin.

  2. 2

    Bak de oesterzwammen in olijfolie goudbruin. Kruid met peper en zout. Spoel en droog de veldsla.

  3. 3

    Kook de eitjes in 5 minuten halfzacht. Spoel ze daarna onder koud water en pel ze.

  4. 4

    Verdeel de knolseldersteaks over de borden. Leg er wat veldsla op en schep er de oesterzwammen over. Halveer de eitjes en leg telkens 2 gehalveerde eitje op de steak. Werk af met de sesamzaadjes en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Knolseldersteak met een zachtgekookt eitje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!