Linguine met citroen, feta en basilicum
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Linguine met citroen, feta en basilicum

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een beetje citroen, doet vaak wonderen voor de frisheid van je gerechten. Deze pasta met citroen, feta en basilicum is een zomerse smaakmaker!

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de pasta uitlekken in een vergiet, maar laat zo’n 2 eetlepels kookvocht over in de pan.

  2. 2

    Doe de pasta weer in de pan en voeg de olijfolie, het citroensap, de geraspte citroenschil, de parmezaan en 3/4 van de feta toe. Schep het geheel goed om en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schep de pasta in voorverwarmde borden, strooi er de rest van de feta, de pijnboompitten en het basilicum over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de pasta uitlekken in een vergiet, maar laat zo’n 2 eetlepels kookvocht over in de pan.

  2. 2

    Doe de pasta weer in de pan en voeg de olijfolie, het citroensap, de geraspte citroenschil, de parmezaan en 3/4 van de feta toe. Schep het geheel goed om en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schep de pasta in voorverwarmde borden, strooi er de rest van de feta, de pijnboompitten en het basilicum over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.