Bloemkool-broccoligratin
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bloemkool-broccoligratin

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Er gaat niets boven een ovenschotel boordevol groenten mét een lekker laagje kaas erbovenop. Laat het je smaken!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de bloemkool en broccoli in roosjes. Kook de groenten beetgaar in gezouten water. Kook ook de aardappelplakjes beetgaar.

  2. 2

    Breng de melk aan de kook. Doe er 120 g gruyère bij en meng. Zet het vuur uit en voeg de ricotta en mosterd toe. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Doe de aardappelen en groenten in een ovenschotel. Leg er nonchalant de plakjes pancetta tussen. Bedek alles met de kaassaus. Strooi er de resterende kaas over en zet 20 minuten in de oven. Werk af met de bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de bloemkool en broccoli in roosjes. Kook de groenten beetgaar in gezouten water. Kook ook de aardappelplakjes beetgaar.

  2. 2

    Breng de melk aan de kook. Doe er 120 g gruyère bij en meng. Zet het vuur uit en voeg de ricotta en mosterd toe. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Doe de aardappelen en groenten in een ovenschotel. Leg er nonchalant de plakjes pancetta tussen. Bedek alles met de kaassaus. Strooi er de resterende kaas over en zet 20 minuten in de oven. Werk af met de bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.