Smeuïg ovenpannetje met kip en aardappel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Smeuïg ovenpannetje met kip en aardappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ovengerechtjes bekoren altijd. Probeer dus zeker dit smakelijke ovenpannetje met kip en aardappel. De kruidenkaas en cheddar geven dit gerecht dat kleine beetje extra pit!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en kook ze 5 minuten in licht gezouten water. Snij ze daarna in blokjes.

  2. 2

    Stoof de ui met de knoflook en paprika glazig in boter. Voeg de kip en broccoliroosjes toe en roerbak 10 minuten. Schep er de kruidenkaas onder en laat zachtjes smelten. Giet er de melk bij en laat 2 minuten sudderen. Breng op smaak met de peterselie, peper en zout.

  3. 3

    Vet een ovenschaal in met boter en verdeel er de aardappelblokjes over. Schep er de groenten met de kip op. Bestrooi met de cheddar en zet 25 minuten in de oven. Werk af met enkele takjes peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en kook ze 5 minuten in licht gezouten water. Snij ze daarna in blokjes.

  2. 2

    Stoof de ui met de knoflook en paprika glazig in boter. Voeg de kip en broccoliroosjes toe en roerbak 10 minuten. Schep er de kruidenkaas onder en laat zachtjes smelten. Giet er de melk bij en laat 2 minuten sudderen. Breng op smaak met de peterselie, peper en zout.

  3. 3

    Vet een ovenschaal in met boter en verdeel er de aardappelblokjes over. Schep er de groenten met de kip op. Bestrooi met de cheddar en zet 25 minuten in de oven. Werk af met enkele takjes peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.