Amarettikoekjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Amarettikoekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tip van redactrice Natalie: “Voeg nog wat grofgehakte fondantchocolade toe aan je koekjesbeslag.” 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Klop de eiwitten stijf, meng er de kokosbloesemsuiker, het amandelmeel en de amaretto door.

  2. 2

    Schep het beslag in een spuitzak en spuit dotjes van het beslag op een met bakpapier beklede bakplaat. Duw in elk koekje enkele blanke amandelen.

  3. 3

    Bak de koekjes 10 à 15 minuten in de oven tot ze goudgeel en krokant zijn. Laat ze afkoelen op een rooster.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Klop de eiwitten stijf, meng er de kokosbloesemsuiker, het amandelmeel en de amaretto door.

  2. 2

    Schep het beslag in een spuitzak en spuit dotjes van het beslag op een met bakpapier beklede bakplaat. Duw in elk koekje enkele blanke amandelen.

  3. 3

    Bak de koekjes 10 à 15 minuten in de oven tot ze goudgeel en krokant zijn. Laat ze afkoelen op een rooster.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.