Recept

Gnocchi met chorizo en aubergine

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke combinatie van smaken! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de aubergine in blokjes van ongeveer 1 centimeter. Snij de chorizo in plakjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook.

  2. 2

    Fruit de sjalot en de knoflook aan in wat olijfolie. Voeg dan de chorizo en de blokjes aubergine toe. Laat even meestoven tot de aubergine glazig is en de chorizo zijn rode kleur heeft afgegeven.

  3. 3

    Voeg de passata en de gehakte oregano toe. Kruid met peper en zout. Laat 10 à 15 minuten sudderen. Kook intussen de gnocchi gaar, volgens de aanwijzingen op de verpakking, in gezouten water.

  4. 4

    Lepel de gnocchi en de saus in een ovenschotel, steek er lukraak wat stukjes mozzarella in en laat nog 15 minuten verder garen in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gnocchi met chorizo en aubergine

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!