Zeebaars met groene asperges, rozemarijnaardappeltjes en aioli
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zeebaars met groene asperges, rozemarijnaardappeltjes en aioli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zeebaars combineert ook heerlijk met die andere zuiderse saus: romescosaus

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel en halveer de krieltjes. Kook ze zo’n 10 minuten in lichtgezouten water.

  2. 2

    Pel en plet de knoflook. Meng de knoflook samen met de cayennepeper onder de mayonaise.

  3. 3

    Hak de rozemarijn fijn, hou enkele takjes apart. Giet de krieltjes af en doe ze in een ovenschaal. Meng er 2 eetlepels olijfolie, de rozemarijn, peper en zout onder.

  4. 4

    Leg de asperges en de zeebaarsfilets op de krieltjes. Kruid met peper en zout. Bedruppel met wat olijfolie, leg er de takjes rozemarijn bij. Gaar15 minuten in de oven. Serveer de zeebaars, aardappelen en asperges met de aioli.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel en halveer de krieltjes. Kook ze zo’n 10 minuten in lichtgezouten water.

  2. 2

    Pel en plet de knoflook. Meng de knoflook samen met de cayennepeper onder de mayonaise.

  3. 3

    Hak de rozemarijn fijn, hou enkele takjes apart. Giet de krieltjes af en doe ze in een ovenschaal. Meng er 2 eetlepels olijfolie, de rozemarijn, peper en zout onder.

  4. 4

    Leg de asperges en de zeebaarsfilets op de krieltjes. Kruid met peper en zout. Bedruppel met wat olijfolie, leg er de takjes rozemarijn bij. Gaar15 minuten in de oven. Serveer de zeebaars, aardappelen en asperges met de aioli.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.