Recept

Lauwe krieltjessalade met radijzen, waterkers en mosterd-bieslookdressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze aardappelsalade is lekker lauwwarm, maar je kunt ‘m ook perfect koud serveren.  

bereiding
  1. 1

    Kook de krieltjes gaar in de schil in lichtgezouten water. Spoel de radijzen en snij ze in plakjes. Spoel het loof grondig en snij het fijn.

  2. 2

    Meng de mosterd met de rodewijnazijn, de honing en de walnootolie. Roer er de bieslook onder en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Meng de krieltjes met de radijzen, het fijngesneden loof en de dressing. Schep op een schaal en verdeel er de waterkers over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lauwe krieltjessalade met radijzen, waterkers en mosterd-bieslookdressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!