Bordje tomaat-garnaal
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bordje tomaat-garnaal

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dé zomerklassieker. Voor de lekkerste tomaat-garnaal gebruik je zongerijpte tomaten, vers gepelde garnalen en homemade mayonaise.

bereiding
  1. 1

    Meng een handvol fijngehakte bladpeterselie met 3 eetlepels mayonaise.

  2. 2

    Klop de slagroom stijf met een snuifje zout. Roer voorzichtig de peterseliemayonaise door de slagroom, doe in een spuitzak en zet in de koelkast.

  3. 3

    Snij de tomaten met een heel scherp mes in flinterdunne plakjes. Verdeel de plakjes over 4 borden, besprenkel met olijfolie, citroensap, peper en fleur de sel. Bestrooi met verse garnalen en toefjes luchtige mayonaise. Werk af met extra peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng een handvol fijngehakte bladpeterselie met 3 eetlepels mayonaise.

  2. 2

    Klop de slagroom stijf met een snuifje zout. Roer voorzichtig de peterseliemayonaise door de slagroom, doe in een spuitzak en zet in de koelkast.

  3. 3

    Snij de tomaten met een heel scherp mes in flinterdunne plakjes. Verdeel de plakjes over 4 borden, besprenkel met olijfolie, citroensap, peper en fleur de sel. Bestrooi met verse garnalen en toefjes luchtige mayonaise. Werk af met extra peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.