Recept

Macaroni met maïs, bacon en romige avocadosaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze pastasalade is een echte smaakbom. 

bereiding
  1. 1

    Kook de minimacaroni beetgaar in gezouten water. Bak de sneetjes bacon in een pan zonder vetstof.

  2. 2

    Spoel de kerstomaatjes en halveer ze. Spoel de komkommer en snij ’m in reepjes. Halveer de avocado’s, verwijder de pitten en lepel er het vruchtvlees uit. Mix het vruchtvlees met de Griekse yoghurt en het limoensap. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Giet de pasta af. Meng de avocadosaus eronder, maar hou 4 eetlepels apart voor de afwerking. Laat afkoelen.

  4. 4

    Meng de tomaatjes en de komkommer onder de pasta. Bak de maïskolfjes kort aan in wat olijfolie. Schik ze samen met de gebakken bacon op de pasta. Werk af met verkruimelde tortillachips, de chilivlokken en wat verse bladpeterselie of koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Macaroni met maïs, bacon en romige avocadosaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!