Recept

Champignons met wijngaardslakjes en kruidenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een verfijnd aperitiefhapje op de barbecue van Piet Huysentruyt. Tip van Piet: “Werk altijd met grote champignons zodat ze zeker niet verschrompelen. Zet je vuur ook niet te hoog
zodat ze niet verbranden.”

bereiding
  1. 1

    Maak de champignons schoon en haal de steeltjes eruit. Vul ze met de wijngaardslakjes en de kruidenkaas.

  2. 2

    Steek de champignons tussen de grillklem en gril ze. Bestrooi ze met broodkruim en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Champignons met wijngaardslakjes en kruidenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Maak de champignons schoon en haal de steeltjes eruit. Vul ze met de wijngaardslakjes en de kruidenkaas.

  2. 2

    Steek de champignons tussen de grillklem en gril ze. Bestrooi ze met broodkruim en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!