Dessertpizza met perzik
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Dessertpizza met perzik

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze dessertpizza van Piet Huysentruyt is écht delicieus: "Deze pizza met perziken is heel eenvoudig, maar een sensatie in je mond. Doordat het deeg zich heel snel opblaast en de perzik warm, maar net niet gaar wordt, krijg je een verrukkelijk resultaat.” Het recept voor het basisdeeg vind je hier.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel het deeg in 2 porties en rol ze uit. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Spoel de perziken en snij elke perzik in acht partjes. Bestrijk de pizzabodems met de zure room en beleg ze met de perzikplakjes. Strooi er enkele lavendelbloempjes over en bestrooi met wat poedersuiker. Bedruppel met olijfolie.

  3. 3

    Bak de pizza’s 15 minuten in de oven. Snij de pizza in stukken en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel het deeg in 2 porties en rol ze uit. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Spoel de perziken en snij elke perzik in acht partjes. Bestrijk de pizzabodems met de zure room en beleg ze met de perzikplakjes. Strooi er enkele lavendelbloempjes over en bestrooi met wat poedersuiker. Bedruppel met olijfolie.

  3. 3

    Bak de pizza’s 15 minuten in de oven. Snij de pizza in stukken en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.