Recept

Zeewolf met citroencouscous

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Frisse couscous past altijd perfect bij een smakelijk stukje vis. Deze citroenvariant maakt je visgerecht nog een tikkeltje zomerser!

bereiding
  1. 1

    Meng de couscous met de citroenschil, het -sap en wat peper en zout in een kom. Ovegiet met de warme kippenbouillon en dek af met een bordje. Laat zo 5 minuten garen.

  2. 2

    Roerbak de amandelschilfers krokant in een pan zonder vetstof. Blancheer de erwtjes 1 minuut in lichtgezouten water. Giet af en spoel goed. Breek de houtachtige uiteinden van de asperges en snij ze in schuine stukken. Verhit olie in een wokpan en roerbak de asperges krokant in enkele minuten. Voeg de erwtjes toe en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Dep de vis goed droog met keukenpapier. Kruid de velkant met zout en bak de vis goudbruin en krokant: eerst 3 minuten op de velkant, daarna nog 1 minuut op de andere kant.

  4. 4

    Maak de korrels van de couscous los met een vork en roer er de spinazie door. Werk af met de krokante amandelschilfers. Serveer de citroencouscous met de krokant gebakken vis en het asperge-erwtjesslaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zeewolf met citroencouscous

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!