Zeewolf met citrusglazuur
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 160°C. Leg de zeewolffilet in een ingeoliede ovenschaal.
-
2
Halveer de sinaasappel en de citroen en snij de helft ervan in plakjes. Leg ze op de vis. Pers de andere helft van de sinaasappel uit enmeng het sap met de honing. Pers het citroensap uit de halve citroen en voeg 1 eetlepel citroensap toe aan het honing-sinaasappelsap. Giet het mengsel over de zeewolf. Kruid de vis met peper en zout en gaar hem 15 minuten in de oven. Laat de zeewolf nadien volledig afkoelen in de koelkast.
-
3
Spoel de radijzen en snij ze in kleine stukjes. Neem de ovenschaal uit de koelkast en schik er de rucola, de bladpeterselie en de radijzen bij. Bedruppel ze met de olijfolie en het citroensap en kruid de salade met peper en zout. Strooi de eetbare bloempjes over de vis.