Pasta primavera met asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta primavera met asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zalig pastagerechtje met asperges en ham, perfect om de lente te vieren.

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stoom of kook de erwten en asperges beetgaar.

  2. 2

    Maak de saus. Rooster de amandelen in een droge pan. Pel en plet de knoflook. Doe de muntblaadjes, de bladpeterselie, 1 koffielepel geraspte citroenschil, de knoflook, de amandelen en 80 ml olijfolie in de blender. Hak heel kort alles grof. Voeg eventueel extra olijfolie toe. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Meng de pasta met de saus. Verdeel over de borden, voeg de erwtjes, de asperges en ham toe. Werk af met geraspte pecorino en muntblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stoom of kook de erwten en asperges beetgaar.

  2. 2

    Maak de saus. Rooster de amandelen in een droge pan. Pel en plet de knoflook. Doe de muntblaadjes, de bladpeterselie, 1 koffielepel geraspte citroenschil, de knoflook, de amandelen en 80 ml olijfolie in de blender. Hak heel kort alles grof. Voeg eventueel extra olijfolie toe. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Meng de pasta met de saus. Verdeel over de borden, voeg de erwtjes, de asperges en ham toe. Werk af met geraspte pecorino en muntblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.