Visstoofpotje met peultjes, venkel en krieltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Visstoofpotje met peultjes, venkel en krieltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit lentestoofpotje met vis maak je in 40 minuten. 

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Pel en plet de knoflook. Spoel de venkel en snij in fijne reepjes. Spoel de aardappelen en halveer. Snij de vis in blokjes van 5 centimeter. Spoel de dragon en hak fijn.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een kookpot. Voeg de ui, knoflook en venkelreepjes toe. Stoof de groenten 5 minuten op een zacht vuur. Plet de citroengrasstengels met een mes en voeg toe. Blus met de visbouillon. Voeg de krielaardappelen en laurierblaadjes toe. Laat 10 minuten koken.

  3. 3

    Voeg de peultjes en de vis toe. Laat enkele minuten zachtjes sudderen tot de vis gaar is. Voeg de dragon toe. Kruid met peper en zout. Werk af met venkelgroen en een scheutje room.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Pel en plet de knoflook. Spoel de venkel en snij in fijne reepjes. Spoel de aardappelen en halveer. Snij de vis in blokjes van 5 centimeter. Spoel de dragon en hak fijn.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een kookpot. Voeg de ui, knoflook en venkelreepjes toe. Stoof de groenten 5 minuten op een zacht vuur. Plet de citroengrasstengels met een mes en voeg toe. Blus met de visbouillon. Voeg de krielaardappelen en laurierblaadjes toe. Laat 10 minuten koken.

  3. 3

    Voeg de peultjes en de vis toe. Laat enkele minuten zachtjes sudderen tot de vis gaar is. Voeg de dragon toe. Kruid met peper en zout. Werk af met venkelgroen en een scheutje room.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.