Panzanella met bonen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Panzanella met bonen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit slanke Italiaanse gerecht zet je in 20 minuten op tafel. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Scheur de ciabatta in kleine stukjes en doe ze in een ovenschaal. Besprenkel met een lepel olijfolie en kruid met peper en zout. Rooster de stukjes brood goudbruin en krokant.

  2. 2

    Spoel de tomaten, verwijder de kroontjes en snij in de helft of de grotere in partjes. Hak de kruiden grof en meng met het citroensap en 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout en meng nogmaals goed.

  3. 3

    Spoel de bonen en laat uitlekken in een vergiet. Meng ze met de groenten, de kruiden en het krokante brood en werk af met een takje verse kruiden naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Scheur de ciabatta in kleine stukjes en doe ze in een ovenschaal. Besprenkel met een lepel olijfolie en kruid met peper en zout. Rooster de stukjes brood goudbruin en krokant.

  2. 2

    Spoel de tomaten, verwijder de kroontjes en snij in de helft of de grotere in partjes. Hak de kruiden grof en meng met het citroensap en 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout en meng nogmaals goed.

  3. 3

    Spoel de bonen en laat uitlekken in een vergiet. Meng ze met de groenten, de kruiden en het krokante brood en werk af met een takje verse kruiden naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.