Griekse pasta met gerookte sprot, komkommer en appel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Griekse pasta met gerookte sprot, komkommer en appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker frisse maaltijdsalade met vis.

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta in gezouten water, giet af en laat afkoelen. Kook de eitjes 10 minuten en laat afkoelen.

  2. 2

    Halveer en ontpit de komkommer en snij ’m in reepjes. Snij de gerookte sprotfilets in reepjes. Snij de selder in heel fijne blokjes. Hak de bieslook. Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de appel met schil in reepjes. Pel de eieren en plet ze.

  3. 3

    Meng de Griekse yoghurt met bieslook en mayonaise en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Meng de pasta met 4 eetlepels van de yoghurtsaus, de komkommer, appel, selder en sjalot. Garneer met de geplette eitjes en reepjes sprot. Serveer met de rest van de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta in gezouten water, giet af en laat afkoelen. Kook de eitjes 10 minuten en laat afkoelen.

  2. 2

    Halveer en ontpit de komkommer en snij ’m in reepjes. Snij de gerookte sprotfilets in reepjes. Snij de selder in heel fijne blokjes. Hak de bieslook. Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de appel met schil in reepjes. Pel de eieren en plet ze.

  3. 3

    Meng de Griekse yoghurt met bieslook en mayonaise en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Meng de pasta met 4 eetlepels van de yoghurtsaus, de komkommer, appel, selder en sjalot. Garneer met de geplette eitjes en reepjes sprot. Serveer met de rest van de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.